S.C. SMARTMOUSE S.R.L.

Biblioteca de cunoștințe

Comanda hosting

1. Daca avem inregistrat un domeniu web, un nume de forma "domeniulmeu.ro", fara a dispune de gazduire atunci acest "domeniulmeu.ro" nu va fi vizibil pe internet. Pentru a fi vizibil pe internet, avem nevoie de unul din pachetele web hosting oferit de smartmouse.eu la pagina Hosting.

Comanda hosting imagine1

 

2. Smartmouse ofera 4 pachete standard web hosting din care puteti alege pachetul ce va satisface cel mai bine nevoia de spatiu, trafic lunar, numar de conturi de mail, etc.

Comanda hosting imagine2

3. Odata cu diversitatea pachetelor web hosting puse la dispozitie, smartmouse ofera si o importanta diversitate de preturi. Chiar si asa nu uita sa verifici ofertele speciale, vei observa ca sunt destul de consistente.

Comanda hosting imagine3

4. Din moment ce avem un nume de domeniu inregistrat, in pasul urmator bifam - Voi folosi domeniul meu existent si tastam in casuta numele domeniului si extensia aferenta pentru a fi asociat pachetului hosting ales.

Comanda hosting imagine4

5. Alegem un ciclu de plata convenabil, pentru pachetul webhosting ales.

Comanda hosting imagine5

6. Verificam daca totul este in regula, inclusiv daca am primit discountul promis si apasam butonul plateste pentru a finaliza comanda.

Comanda hosting imagine6

Deasemnea va recomandam explicatiile VIDEO de pe canalul www.youtube.com/SMARTM0USE

 

 Răspunsul a fost util?

Adaugă la favorite Adaugă la favorite

Tipărire Tipărire

V-ar mai putea interesa și

Powered by WHMCompleteSolution

Navigare rapidă

Autentificare

E-mail

Parola

nu mă uita

Caută